Our Journey

Pelamin Hati Weddings is our baby. A team of young and ambitious man & women who love to fulfill the dream of every couples. Four years in the industry helping her sister making her journey more wonderful. With a painful start, Pelamin Hati is now one of the trusted Wedding Planner in the industry. With the believe for a journey to satisfaction.. we promise to make your dream wedding a reality.

Thank you for the trust, comments and critics.
Let the journey begins...

A journey to satisfaction,
Pelamin Hati.

Monday, January 17, 2011

Urban Vibe Online Contest!!!









1) Pertandingan terbuka kepada bakal pengantin Seluruh Semenanjung Malaysia yang berumur 20 tahun ke atas sahaja. Tidak di benarkan mewakili mana-mana pihak untuk menyertai pertandingan ini.


2) Peserta hendaklah mempunyai BLOG dan HENDAKLAH MENJADI FOLLOWER http://www.pameran-pengantin-malaysia.blogspot.com/ dan add kami di Facebook Pameran Pengantin Malaysia.

3) Entri hendaklah bertajuk 'URBAN VIBE ONLINE CONTEST EDISI KE-3 "..... and they live happily ever after"

4) Sila letak banner badge rasmi pertandingan ini di atas blog atau side bar blog anda dan juga dalam entri pertandingan. Dan sila linkkan ke blog PAMERAN PENGANTIN MALAYSIA. Serta anda juga dikehendaki menggunakan BANNER RASMI "Urban Vibe Online Contest Edisi Ke-3" sebagai Profile Picture di Facebook anda sehingga tarikh tutup pertandingan 5 Februari 2011..

5) Sila "like" page URBAN VIBE EVENT di facebook selaku Penganjur PAMERAN PENGANTIN MALAYSIA.

6) Sertakan sertakan gambar penuh (anda & pasangan) yang terang dan jelas (Sila pastikan gambar anda berdua sopan dan tidak menyinggung mana-mana pihak)

7) Sila ceritakan kisah percintaan ayah & ibu anda yang menjadi inspirasi kepada anda & pasangan anda yang bertajuk ".... and they live happily aver after"

8) Letakkan gambar perkahwinan ayah & ibu anda


9) Namakan penganjur Pameran Pengantin Malaysia dan di manakah lokasi dan tarikh Pameran Pengantin Malaysia seterusnya.

10) Letakkan LOGO penganjur dan LOGO rasmi Pameran Pengantin Malaysia.

11) Selesai semuanya, TINGGALKAN KOMEN pada ENTRI INI SAHAJA. InsyaAllah pihak kami akan menjengukkan diri ke blog anda. Yang tak tinggal jejak, tidak akan di layan.

Semua keputusan adalah MUKTAMAD. Sebarang email pujuk rayu tidak akan di layan. Tarikh tutup penyertaan adalah sehingga 5 Februari 2011 sebelum 12 tengah malam.

Hadiah-hadiah merupakan:

Tempat Pertama


Pelamin Mini yang ditaja oleh Pelamin Hati beharga RM1200.00
1 Sesi Make Up yang ditaja oleh Eyra Rizal Touch berharga RM 450.00
Bunga Tangan Fresh Flower berharga RM200.00

Sijil Penyertaan

Tempat Kedua

Bunga Tangan Fresh Flower berharga RM 150.00
Sijil Penyertaan

Tempat Ketiga

Bunga Tangan Fresh Flower berharga RM 100.00
Sijil Penyertaan

4 comments:

miss puteri said...

bestnye!!

Noor Nabila Jasni Teoh said...

saya dah join contest and dah tinggalkan komen kat PPM! =)

hehee..thanks Pelamin Hati for sponsoring! Kalau ada rezeki bleh la merasa duduk kat pelamin tu... =D

feels free to view mine ye!

http://bellanoticeboard2.blogspot.com/2011/01/urban-vibe-online-contest-edisi-ke-3.html

miss puteri: Best of luck to both of us! =)

Butik Pengantin Pelamin Hati said...

miss puteri: join tau!!!

noor nabila: good luck my dear~~

penyisir rambut said...

ala...
camne ni???
sedih nye...
saya tade gamba kawen mak ayah saya...
hilang mase pindah rumah...
tapi nak msok jugak contest ni...
can u consider??

Post a Comment